0 ΔΕΙΤΕ ΤΟ Καλάθι

ΧΡΩΜΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ / CHALK PAINT MAKER

Τοποθετήστε το δείκτη για μεγέθυνση

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Διαθέσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ:Polyvine
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:500 mL
  • Μετατρέπει κάθε χρώμα σε Chalk Paint
  • Απλώνεται εύκολα και χαρίζει βελούδινα λείο φινίρισμα
  • Δεν χρειάζεται αστάρι ή τρίψιμο προετοιμασίας
  • Άριστη καλυπτικότητα σε κάθε επιφάνεια
  • Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων αποχρώσεων
  • Συσκευασία: 500 ml
Το Chalk Paint Maker της Polyvine είναι ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο προϊόν που αναμειγνύεται με οποιοδήποτε ματ χρώμα μετατρέποντάς το σε Chalk Paint - χρώμα κιμωλίας - για υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται προεργασία της επιφάνειας. Με το Chalk Paint Maker μπορούμε να ανακαινίσουμε και να διακοσμήσουμε τα παλιά μας έπιπλα σε στυλ vintage, shabby chic, διχρωμίες και να συνδυάσουμε με άλλες τεχνικές διακόσμησης - decoupage, crackle, stencils κλπ. Το Chalk Paint Maker εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαμμένη ή βερνικωμένη και έχει άριστη καλυπτικότητα από το πρώτο πέρασμα 

Επιφάνειες εφαρμογής: Εφαρμόζεται σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες, ήδη βαμμένες με χρώμα, βερνίκι ή λούστρο.  Κατάλληλο για ξύλο, πέτρα, κεραμικό, ασταρωμένο μέταλλο, ασταρωμένο ματ πλαστικό. 

Πού το χρησιμοποιούμε: Για χειροποίητες δημιουργίες, για παλαίωση ή ανακαίνιση επίπλων, τοίχων αλλά και για να διακοσμήσουμε πρωτότυπα οποιοδήποτε αντικείμενο.

Αποχρώσεις: Το Chalk Paint μπορεί να χρωματιστεί με οποιοδήποτε ματ χρώμα, όμως λόγω της δημοφιλέστατης τεχνικής shabby chic, υπάρχουν σαράντα αποχρώσεις που ξεχωρίζουν καθώς οι DIYers τις προτιμούν ιδιαίτερα για τη διακόσμηση επίπλων και μικρότερων αντικειμένων.

Φινίρισμα: εντελώς ματ
Απόδοση: όσο το χρώμα βαφής με το οποίο αναμειγνύεται
Χρόνος στεγνώματος: όσο το χρώμα βαφής με το οποίο αναμειγνύεται
Αραίωση/καθαρ. Εξοπλ.: Νερό 
Απαιτούμενες στρώσεις: 1-2 αναλόγως το επιθυμητό εφφέ

Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο

Προετοιμασία επιφάνειας  Αναμείξτε 1 μέρος Chalk Paint Maker της Polyvine με 2 μέρη ματ χρώμα νερού και ανακατέψτε πολύ καλά.
Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή, χωρίς λιπαρές ουσίες, κεριά, κλπ. σε περίπτωση γυμνού μετάλλου ή πλαστικού, ασταρώστε κατάλληλα.

Εφαρμογή: εφαρμόστε σύμφωνα με τις οδηγίες του χρώματος, 1 ή 2 στρώσεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ελαφρώς τρίψτε μεταξύ των στρώσεων. Για διχρωμία, μπορείτε να εφαρμόσετε στρώσεις διαφορετικού χρώματος

Aφού στεγνώσει καλά η επιφάνεια, τρίψτε τοπικά το τελικό χρώμα κατά βούληση, ώστε να αρχίσει να φαίνεται η προηγούμενη απόχρωση.

Για εφφέ μαυροπίνακα: Για να δημιουργήσετε επιφάνεια όπου μπορείτε μετά να γράψετε με κιμωλία όπως ο μαυροπίνακας, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες αναμειγνύοντας: 3 μέρη χρώματος ματ με 1 μέρος Chalk Painter Maker της Polyvine  

Προστατεύστε το τελικό φινίρισμα με βερνίκι νερού Polyvine Wax Finish, ή Polyvine Decorators’ Varnish σε Gloss, Satin ή Dead Flat Matt ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντα να κάνετε μια δοκιμή προτού αρχίσετε την βαφή. Προστατεύστε το προϊόν από ακραίες θερμοκρασίες.

Καθαρισμός Εξοπλισμού:  Με νερό. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα του προϊόντος από τα εργαλεία και πλύνετε με χλιαρό νερό & σαπούνι. 

 

 

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
 
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΝΤΩΝ

Δωρεάν παράδοση προϊόντων άνω των €200

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλοι οι τρόποι πληρωμής με ασφάλεια SSL

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εντός 14 ημερών